Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss] Syriusz (S25)

Krzesło0.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zauważcie, że te postacie są na jednym koncie więc tym wojem nie mógł expic ale i tak ten woj też 4H to niezły czas :{) gz +

Jeżeli dasz + za nic Będziesz KOZAK

18706.png

Opublikowano

No i co się tu cieszyc? Pewnie przełożył z tego 23 jakieś dobre eq , czy coś w tym stylu, mogę Ci dać mój screen, zobaczymy przy przebijesz.. (sura bm)..

Jak mówił OzynS.. nie podniecaj się tak, a żebyś już nie musial tak sobie walić przy swoim zdjęciu dam Ci moje <iks de>(w tym czasie expiłem również buffa..):

2uqoyl3.jpg

Wiem, to nie temat , zebym sie chwalil, ale czy on musi z każdą głupotą leciec tutaj na forum i screeny wrzucać?

DAWAC MINUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Opublikowano

Lol ja na syriuszu wbiłem 27 lvl w 600 min+ czyli to jakieś 7-8h xD

Też wojem :)

sygnanampc2.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

wiesz bez hacków ciężko jak bym jehcał ninja z dmg to bym miał 70 w 2 dni

i to jest ta sama postać ... 1ss zrobiłem wcześniej :)

Nie używam jak Ty to powiedziałeś : "hacków"..

Opublikowano
Do 20lvl 1min zajmuje wbijanie 1lvl

Za dużo się na privach nagrałeś.. w 20 minut nie wbijesz 20..

Opublikowano

Oki, zmarnuję te 20 minut, by Cię dopilnować. To umówimy się na jutro na jakąś godzine i wbijasz 20 lvl w 20 minut.

Opublikowano

@top jest w dolinie bo napewno go expił jakiś kolega na BO...

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Przestancie sie trzepac Sweetasek ma 65-70 lv a gra ile? tyle ile syriusz stoi! Czyli 2-3 dni wieccc!?

I już nie ma, leciał na expbocie ps; dzisiaj jest już 7 dni ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...